Wat is de beste plek om een auto te huren tijdens het reizen?

Je gaat een week op vakantie. Je verdient het. Je werkt 5 dagen per week keihard. Dan werk je nog harder in het weekend om je huishoudelijk werk en al het tuinwerk bij te houden. Je gaat naar een warme bestemming vliegen om de kou van de winter te ontvluchten. Ook om er even helemaal tussenuit te zijn om je ziel weer op te laden. Het vliegtuig vertrekt de volgende dag vroeg.

Zodra uw vliegtuig landt en u uw bagage krijgt, is er een probleem. Hoe kom je van het vliegveld naar je vakantieplek?

Taxi’s zijn duur. Als u niet bekend bent met het gebied, hoe weet u dan dat de taxichauffeur niet ver gaat om meer geld aan u te verdienen? Een particulier transportbedrijf kost u nog meer. Het is niet goedkoop om een ​​busje te reserveren om u en uw gezin op te halen. Een limousine? Nu ben je in het grote geld.

Wat doe jij?

Huur een auto. Maar u moet voorzichtig zijn waar u de auto daadwerkelijk huurt. De locatie waar u wel huurt, kan een aanzienlijk verschil maken in de kosten.

Als u wat geld wilt besparen, huur dan geen auto ter plaatse op de luchthaven. De luchthaven zal uw kosten verhogen. Dit komt door de belastingen en toeslagen die de luchthaven in rekening brengt bij het autoverhuurbedrijf. Deze kosten worden aan u doorberekend. De huurprijs van de auto zal hoogstwaarschijnlijk hoger zijn dan op andere plaatsen.

Dus wat kan je doen?

Huur off-site op de luchthaven. De werkelijke huurprijs zal bijna goedkoper zijn. U bespaart ook op de luchthavenbelastingen. Maar nu moet je naar waar de huurauto is. Dit is geen probleem. Alle autoverhuurbedrijven hebben bussen die u ophalen op een aangewezen locatie op de luchthaven. De bus brengt u vervolgens naar de parkeerplaats buiten het terrein om uw huurauto op te halen. De busrit is gratis. Wanneer u de auto inlevert, krijgt u nog een gratis busrit terug naar de luchthaven.

Al deze huurauto’s worden geleverd met een volle tank benzine. Je moet ze dus met een volle tank benzine inleveren. Alsjeblieft Gelieve de tank te vullen voordat u de huurauto inlevert. Het autoverhuurbedrijf rekent meer dan 8 dollar per gallon om de tank van de huurauto weer te vullen. Dit wordt erg duur. Het is zeer onnodig om met deze kosten gehamerd te worden. Gun uzelf een paar minuten extra om te stoppen bij een tankstation en de auto te tanken tegen een redelijk tarief.

Nu heb je een huurauto om een ​​week rond te reizen. U heeft genoeg geld bespaard door de auto buiten het terrein van de luchthaven te huren om de brandstofkosten en misschien zelfs de tol op de wegen te dekken. U heeft eigen vervoer en hoeft geen bus of taxi te nemen.

Geniet van uw vakantie en gebruik die huurauto om naar onze site auto huren curacao airport te gaan.