Verlichte avondtour door Rome met diner

Rome is een van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Italië. De glorie van het oude Romeinse rijk zal zelfs in deze tijd worden ervaren door het aantal beroemde monumenten en gebouwen die in de oudheid zijn gebouwd. Elke toerist die naar de plaats komt, heeft de intentie om maximaal te genieten van de Romeinse bezienswaardigheden. Er zijn plaatsen die speciale passen en kaarten nodig hebben om te bezoeken, terwijl er ook plaatsen zijn die gratis te bezoeken zijn.

Het historische centrum van Rome heeft veel oude bezienswaardigheden die zeer beroemd zijn onder de plaatsen om te bezoeken in Rome. Het zien van enkele van deze Romeinse bezienswaardigheden in de nacht met alle verlichting is zeker een prachtig gezicht dat ons veel plezier en enthousiasme zal bezorgen. Enkele van de beroemde toeristische attracties in Rome zijn het keizerlijke forum, het Colosseum, de Joodse wijk met een zeer groot dak gemaakt van brons en die bekend staat als de synagoge, het Victor Immanuel-monument, de prachtige Sint-Pietersbasiliek en nog veel meer.

Deze verlichte nachttour door Rome duurt 4 uur. Samen met al deze panoramische uitzichten zullen we onze avond afsluiten met een heerlijke eetervaring in een lokaal restaurant. Hier kunnen we de grote delicatessen van de traditionele Italiaanse keuken proeven. De belangrijkste hoogtepunten van de tour worden als volgt beschreven:

• Dit is een zeer beroemde nachtelijke tour door de stad Rome
• Bij het rondreisarrangement hoort ook een heerlijk Italiaans diner
• We krijgen de kans om de schoonheid van de bekende monumenten van Rome te bewonderen, samen met alle verlichtingen die de beroemde bezienswaardigheden van Rome zijn
• De populaire locaties zoals het Colosseum en het Forum Romanum, de Trevifontein en de Sint-Pietersbasiliek worden gedekt
• Al deze plaatsen zijn verlicht tijdens het bezoek
• Er zijn typisch Italiaanse restaurants in de nabije omgeving die kunnen worden gekozen voor het diner
• Heerlijke diners en wijnsoorten worden geserveerd voor de gasten in deze lokale restaurants
• De reizigers worden vergezeld door een professionele lokale gids die zeer behulpzaam zal zijn bij het zinvoller maken van de Rome-sightseeingreis
• Het tourpakket vergemakkelijkt ook het ophalen en wegbrengen van de beroemde hotels in Rome

Aanvankelijk reizen de passagiers via de Cavour-route naar beneden om het populaire Forum Romanum en het Colosseum te bereiken. Van daaruit kunnen we naar de Piazza Venezia gaan om het monument te zien dat ter ere van de beroemde Vittorio Enmanuele II komt.

Van plan om een ​​geweldige reiservaring te hebben door enkele van de wereldberoemde toeristische bestemmingen over de hele wereld, zoals de Bezienswaardigheden Rome. Dan geeft onze website van TopTourPackages.com een ​​prachtige kans om een ​​geweldige reiservaring te beleven met behulp van goede reisaanbiedingen. Wij werken samen met een uitstekend netwerk van reisagenten.