Mobiele rekken nodig?

Standaard oplossingen voor verhoogde rekken kunnen veel van de beschikbare vloeroppervlakte van uw kantoor besparen, maar nemen veel van de beschikbare wandruimte in beslag. Als u overweegt een reksysteem van vloer tot plafond te installeren, moet u rekening houden met de hoeveelheid ruimte die verloren gaat tussen elk gangpad. Idealiter zou je een systeem willen installeren waarmee je meer ruimte op kantoor kunt besparen.

Nog niet zo lang geleden zou het moeilijk zijn om een ​​rekkenoplossing te vinden die dit probleem zou oplossen, maar een relatief nieuw rekkensysteem maakt gebruik van een systeem dat winkelrekken mogelijk maakt.

Dus wat is winkelrekken en hoe werkt het?

Mobiele rekken bieden een voordelig alternatief voor vaste kasten en winkelstellingen. Dankzij de flexibiliteit van mobiele rekken kunnen ze worden gegroepeerd en aan elkaar worden bevestigd, waardoor ze een stevige compacte eenheid kunnen vormen of worden gescheiden door een tijdelijk gangpad wanneer een item uit de rekken moet worden gehaald. Met dit type mobiele rekken kan tot 50% van het vloeroppervlak in uw kantoor worden bespaard, in tegenstelling tot de traditionele rekken die gewoonlijk op de meeste werkplekken worden gebruikt.

Welke andere voordelen bieden winkelrekken naast de ruimte nog meer?

Winkelrekken bieden een economisch alternatief voor vaste kasten en rekken. Dankzij de veelzijdigheid van deze stellingoplossing kunnen de units van het ene deel van het kantoor naar het andere worden vervoerd. Gewichtsproblemen kunnen echter betekenen dat u een toegewijde bemanning moet inhuren om dit voor u te doen.

Dit is een voorkeursoplossing voor het verwijderen van rekken van muren, die lelijke gaten in de muren zouden achterlaten die zouden moeten worden versierd, of om rekken van vloer tot plafond van de ene kant van het kantoor naar de andere te verplaatsen. De capaciteit van winkelrekken is ook veel groter, ze kunnen twee keer zoveel bevatten als conventionele rekken van vergelijkbare grootte. Je zult versteld staan ​​hoeveel opbergruimte deze kasten hebben.

Wanneer u een bedrijf kiest om uw rekken te leveren, moet u er rekening mee houden dat er gewetenloze bedrijven zijn die u een slechte service bieden en u veel geld in rekening brengen. Laat je niet vangen. De gevolgen kunnen desastreus zijn. Een slecht gemonteerd systeem kan op zijn minst de efficiëntie en de goede werking van uw kantoor aantasten of in het slechtste geval ernstig letsel of zelfs de dood van een werknemer veroorzaken.

Zorg ervoor dat u een gerenommeerd rekkenbedrijf vindt dat professioneel en degelijk advies kan geven, zodat u de juiste rekken koopt die nodig zijn voor de specifieke behoeften van uw kantoor. Bedrijven die dit type stellinginstallatie aanbieden, kunnen een volledig spectrum aan diensten aanbieden, waaronder advies, ontwerp, risicobeoordeling, fabricage en installatie met doorlopend onderhoud. Houd er rekening mee dat kantoorrekken moeten voldoen aan strikte gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.