Maak kennis met de Bitcoin-malafide praktijken die er zijn

Bitcoin, de meest populaire cryptovaluta die er bestaat, wordt nu beschouwd als een van de meest populaire investeringen. Maar weet u dat dit aanleiding heeft gegeven tot veel nieuwe bitcoin-zwendel? Ja, dat is de waarheid en helaas kunt u er deel van uitmaken als u niets weet over deze oplichting. In dit artikel vindt u informatie over alle soorten bitcoin-scams die er zijn.

Dit zijn de soorten bitcoin-zwendel die er zijn –

Phishing

Wees altijd op uw hoede voor phishing-fraude. Phishingaanvallen zijn zeker een favoriet onder hackers en oplichters. Bij een phishing-aanval imiteert een betrokken persoon zich doorgaans als een dienst, bedrijf of individu, simpelweg door middel van e-mail of andere tekstgebaseerde communicatie, of door een neppe en manipulatieve website te hosten die lijkt op een echte website. Het doel is altijd om een ​​slachtoffer te misleiden om hun privétips te onthullen of bitcoin te sturen naar een adres dat de specifieke oplichter bezit.

Dit soort e-mails zien er vaak uit alsof ze legitiem zijn, maar zijn nep van aard.

Valse uitwisselingen

Een van de minst moeilijke manieren om investeerders te bedriegen, is zich voor te doen als een internetmarketeer-tak van een goed en legitiem bedrijf. Nou, dat is precies wat oplichters binnen de bitcoin-discipline aan het doen zijn.

Er bestaan ​​veel van dergelijke uitwisselingen en ze presenteerden zichzelf als een plaats om bitcoin uit te wisselen en te verhandelen, maar waren uiteindelijk frauduleus. Veel beurzen hebben mensen dus van hun geld weggejaagd door zich simpelweg voor te doen als een nieuwe respectabele en legitieme cryptocurrency-uitwisseling.

Valse ICO’s

Samen met de toename van door blockchain ondersteunde bedrijven, werden nep-ICO’s populair als een manier om dit soort nieuwe bedrijven te ondersteunen. Gezien het niet-gereguleerde karakter van bitcoin zelf, stond de deur echter wagenwijd open voor allerlei frauduleuze activiteiten.

De meeste ICO-fraude vond plaats door investeerders te overtuigen om zich te plegen in of door middel van nep-ICO-websites met behulp van nep-bitcoin-portefeuilles of andere crypto-portefeuilles, of door te verschijnen als echte op cryptocurrency gebaseerde bedrijven.

Velen zijn al beschuldigd van dergelijke wanpraktijken, daarom is het beter om dergelijke portefeuilles te verifiëren voordat u daadwerkelijk besluit uw geld bij hen te plaatsen.

Gigantisch rendement

Als u van de handelssector houdt, moet u inmiddels geweten hebben dat gigantische rendementen simpelweg niet mogelijk zijn als het gaat om bitcoin-handel, of cryptohandel in het algemeen. Wanneer een makelaar u dus de belofte probeert te geven dat uw geld binnen een bepaald tijdsbestek zal worden verdubbeld, is in dergelijke gevallen de beste optie om zo veel mogelijk bij dergelijke makelaars weg te blijven. Ze nemen gewoon je geld aan en rennen weg, en dan blijft er alleen maar verdriet en wroeging over.

First Option Recovery is de beste keuze als het gaat om terugvorderingen van fondsen over de hele wereld. Ze hebben de beste advocaten en juridische adviseurs die hen dagelijks helpen bij het oplossen van financiële fraude, waaronder Bitcoin Scams. Door de vele jaren in dienst hebben ze allerlei financiële problemen opgelost en het geld teruggekregen van grote oplichting over de hele wereld. Talloze oplichting komen en gaan, maar First Option Recovery blijft altijd bestaan, waardoor hun klanten altijd hun geld op de snelste, snelste en meest effectieve manier kunnen recupereren. U kunt altijd contact met hen opnemen voor een gratis adviesgesprek.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.