Beste WordPress-thema’s voor videobloggers

Bloggen bestaat al een tijdje. In deze moeilijke tijden is het een van de beste carrières om te hebben. Het zijn misschien moeilijke tijden, maar mensen gaan nog steeds online om te leren en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in hun branche. Veel bloggers verdienen 6-cijferige inkomsten door te schrijven over waar ze gepassioneerd over zijn. Vloggen is het populairste segment van de blogwereld. Een paar jaar geleden waagden slechts een paar early adopters de kans op vloggen. Een paar jaar vooruitspoelen en bijna alle videoblogs van topbloggers. Met videobloggen kunnen bloggers beter contact maken met hun lezers, meer vertrouwen opbouwen en meer waarde bieden aan hun lezers. Als je nog niet eerder je eigen videoblog hebt gemaakt, is dit waarschijnlijk een goed moment.

WordPress is het beste blogplatform op de markt. Het is gratis en open source. Maar veel mensen gaan ervan uit dat WordPress is ontworpen voor blogs met alleen tekst. In werkelijkheid kunt u WordPress gebruiken om geavanceerde communities en videoblogs te bouwen. Het enige dat u nodig hebt, is een goed ontwerp waarmee u uw video’s met uw publiek kunt delen en ook kunt betrekken.

Het vinden van de beste wordpress themes voor videobloggen is niet eenvoudig. De meeste thema-ontwikkelaars richten zich op thema’s met alleen tekst. Als u besluit om voor een op maat ontworpen thema te gaan, kunt u meteen duizenden dollars uitgeven. Dat kunnen velen van ons zich niet veroorloven, vooral niet als je net begint in deze business. Gelukkig zijn er een paar bedrijven die zich specifiek richten op het ontwerpen van krachtige WordPress-vlogthema’s. Deze premium-thema’s zijn iets goedkoper en aanpasbaar. Maar ze zijn niet allemaal hetzelfde gemaakt. Het is essentieel dat u uw onderzoek doet voordat u $ 50- $ 1000 betaalt voor een premium vlogthema. Dit zijn de factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een vlog-thema aanschaft:

Ontwerp: je wilt zeker weten wat je krijgt met je premium thema. Je moet ook je thema demonstreren om erachter te komen of het ontwerp iets is waarmee je kunt werken.

Kenmerken: een vlog-thema zou je in staat moeten stellen om video’s in te sluiten en gemakkelijk afleveringen te maken. U wilt ook dat uw thema uw lezers voorziet van de functies “Deze video insluiten” en “Deze video delen”. Je video’s kunnen viraal gaan en je moet je gebruikers de kans geven om je video’s gemakkelijk te delen.

Videospeler: een paar videothema’s hebben hun eigen aangepaste videospelers. Neem contact op met uw ontwikkelaar om erachter te komen wat u krijgt met uw thema.

SEO: vlogs kunnen ook worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. Zorg ervoor dat je een thema koopt dat je de beste kans geeft om hoog in de zoekmachines te komen. Het hebben van een video-sitemap en video-tagging is een groot pluspunt.

Flexibiliteit: u zult niet de enige zijn die thema’s van een ontwikkelaar koopt. Daarom wil je weten hoe gemakkelijk het is om het thema aan te passen nadat je het hebt gekocht. Je wilt je eigen unieke ontwerp hebben om je te onderscheiden van andere vloggers.

Prijs: vlogthema’s kunnen tussen de $ 50 en $ 1000 kosten. Breek de bank niet door een thema te kopen met veel toeters en bellen als je je doel kunt bereiken met een goedkoper thema.

Video bloggen zal naar verwachting groeien in de komende maanden. Door het juiste thema te kopen en vandaag nog met je vlog te beginnen, kun je nog steeds profiteren van deze groei en je deel van deze miljardenindustrie pakken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *